Beyond Interior

Lumoavaa sisustusarkkitehtuuria

Mielestämme kalusteen ei pidä ainoastaan säilöä tavaraa – sen tulee täydentää kodin ilmettä, kasvattaa kodin arvoa ja antaa elämys joka käyttökerralla.

Beyond Interior on suomalainen brändi, joka nostaa kodin arvoa. Kalustuksen upea ainutlaatuinen design, ylellinen laatu ja tuntuma sekä tarpeisiin räätälöity toiminnallisuus eivät jää keneltäkään huomaamatta. Missionamme on luoda lumoavaa sisustusarkkitehtuuria.

Suomalainen perheyritys

Beyond Interiorin koti on Kristiinankaupungissa Pohjanmaan länsirannikolla. Brändin takana on perheyhtiö Stirpe Oy, jolla on 40 vuoden kokemus kalustesuunnittelusta ja -rakentamisesta Suomen johtaville keittiökalustajille. Yhtiöllä on oma tehdas Virossa, jossa kalusteet valmistetaan ja josta ne toimitetaan omalla kuljetuksella suoraan asiakkaalle.

Beyond Interior on Stirpen luoma erillinen brändi, joka on erikoistunut huippuunsa räätälöityihin kalusteisiin ja joka vie perinteisen kalustepalvelun ja -laadu täysin uudelle tasolle. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suurella kunnianhimolla, asiakkaiden unelmat ylittäen.
Beyond Interior. Beyond Expectations.

Kumppaneina huippuammattilaiset

Olemme valinneet Beyond Interiorin suunnittelijoiksi suomalaisia sisustusammattilaisia, jotka kohtaavat brändin arvot ja laatutason. Käytämme myös aina valtuutettuja asentajia, jotka tuntevat ratkaisumme ja hoitavat asentamisen huolella ja viimeistellysti. Beyond Interior -kalustetta hankkiessaan asiakas saa siis ensiluokkaista palvelua suunnittelusta valmistukseen, toimitukseen ja asennukseen asti.

 

Vastuullisuus

Kaikki Beyond Interiorin puupohjaiset kalusteet valmistetaan sertifioiduista raakamateriaaleista. Teknisinä ratkaisuina käytämme Euroopassa valmistettuja kestäviä ja laadukkaita kiskoja ja mekanismeja, joille annamme 10 vuoden takuun. Kaikki kalusteissa käyttämämme materiaalit ovat kestäviä ja kierrätettäviä.

Tuotannossa levyjen leikkaus on optimoitu tuottamaan mahdollisimman vähän hävikkiä. Hukkapalat käytetään hyödyksi aina mahdollisuuksien mukaan. Myös valmiiden kalusteiden kuljetusreitit optimoidaan tehokkaiksi päästöjen minimoimiseksi.

Palvelemme kalusteen koko elinkaaren ajan