Palvelut

Kumppanisi kalusteen koko elinkaaren ajan

Suunnittelu.

Beyond Interiorin suunnittelija palvelee Sinua henkilökohtaisesti kalusteen suunnittelusta sen asentamiseen asti. Saat upean kalusteen, joka on räätälöity tilasi mittoihin ja tarpeisiin, luo kodillesi arvoa ja tekee vaikutuksen – joka päivä.

Beyond Interiorin kalusteiden suunnitteluun on valtuutettu ja koulutettu tiimi sisustusammattilaisia, jotka ovat alansa parhaita huippuosaajia. Suunnittelijasi toimii pääyhteyshenkilönäsi kalusteen suunnittelusta sen asennukseen asti.

Ota yhteyttä

 

Valmistus.

Beyond Interiorin kalusteet valmistetaan omalla tehtaallamme, joka sijaitsee Keilassa, Virossa. Tuotanto mukautuu designin tarpeisiin, mikä avaa suunnittelulle lähes rajattomat mahdollisuudet. Valmiin kalusteen laadunvarmistus on meille kunnia-asia. Työnjälki on aina huolellinen ja viimeistelty.

 

Toimitus.

Kun kalusteesi valmistuu tehtaaltamme, kuljetamme sen Sinulle itse. Näin varmistamme tuotteen korkean laadun myös kuljetuksen aikana. Tiedotamme aina hyvissä ajoin toimituksen aikataulusta.

 

Asennus.

Beyond Interior -kalusteet asentaa aina oma valtuutettu asentajamme, joka on koulutettu ratkaisuihimme ja käyttämiimme mekanismeihin. Näin takaamme viimeistellyn työnjäljen myös siitä hetkestä alkaen, kun kaluste on paikoillaan ja käyttövalmiina.

 

Lue meistä lisää