Tjänster

Din partner under hela möbelns livscykel

Planering.

Våra inredningsplanerare betjänar dig personligen från att din förvaringslösning planeras till att den monteras i ditt hem. Du får en lösning som är skräddarsydd just för dina behov och bostadens mått. Din bostad får en värdig inramning och som gör intryck varje dag.

Vi har utbildat ett team av kunniga inredningsproffs som är certifierade för att planera våra garderobslösningar. Planeraren är din huvudsakliga kontakt under hela processen.

Tillverkning.

Beyond Interiors förvaringsinredningar tillverkas i vår egen fabrik i Keila i Estland. Tillverkningen anpassar sig efter designen, vilket ger planerarna närmast obegränsade möjligheter. Kvaliteten på de färdiga lösningarna är en hederssak för oss och finishen är alltid på topp.

 

Leverans.

När din inredningslösning är klar får du den hemlevererad av vårt team. På det sättet ser vi till att också transporten håller hög kvalitet. Vi kommunicerar också i god tid om tidtabellen för leveransen.

 

Montering.

Våra förvaringslösningar monteras alltid av våra certifierade montörer, som har utbildats i de lösningar och mekanismer vi använder. På det här sättet garanterar vi att möbeln håller hög kvalitet också när den är färdigt monterad på plats i ditt hem.

 

Läs mer om oss