Beyond Interior

Inredningsarkitektur som gör intryck

En förvaringslösning ska inte bara förvara saker – den ska också passa din stil, öka värdet på hemmet och ge dig en upplevelse varje gång den används.

Beyond Interior är ett finländskt varumärke som ökar värdet på ditt hem. Våra förvaringslösningar har unik design, lyxig kvalitet och många smarta funktioner. Vår mission är att skapa inredningsarkitektur som gör dig hänförd.

Ett finskt familjeföretag

Beyond Interior har sitt hem i Kristinestad på den österbottniska kusten. Bakom varumärket står familjeföretaget Stirpe Oy, som har 40 års erfarenhet av möbelplanering och -tillverkning för Finlands ledande köksföretag. Företaget har en egen fabrik i Estland, där möblerna tillverkas och därifrån de levereras direkt till kunderna. 

Beyond Interior är ett skilt varumärke som är specialiserat på skräddarsydda inredningslösningar av lyxig kvalitet. De här förvaringslösningarna tar kvaliteten till helt nya nivåer och tillverkas med stor ambition för att svara på kundernas drömmar.
Beyond Interior. Beyond Expectations.

Proffs som partners

Vi har handplockat ett team av inredningsexperter som planerare för Beyond Interior. Därför kan vi garantera dig att planerarna når upp till varumärkets värderingar och kvalitetsförväntningar. Dessutom använder vi alltid certifierade montörer som känner våra lösningar och ger monteringen den perfekta finishen. När du köper en förvaringslösning från Beyond Interior kan du lita på att den höga kvaliteten går igen både i planering, tillverkning och montering.

Hållbarhet

Alla träbaserade möbler från Beyond Interior är tillverkade av certifierade råmaterial. Som tekniska tillbehör använder vi durabla skenor och mekanismer som är tillverkade i Europa och som har 10 års garanti. Alla material vi använder är hållbara och återvinningsbara.

Vi har optimerat materialhanteringen så att det uppstår möjligast lite spill, och överblivna bitar återanvänds alltid när det är möjligt. Dessutom optimerar vi transportsträckorna för att minimera utsläppen.

Vi betjänar under hela möbelns livscykel